beats by dre cheap

da oprostim???...!!

(dosao je jednog jutra ...suze su mu isle same od mene je trazio pokajanje)...

On:"shvatio sam da bez tebe zivot vrijedan nije tvoja jaranica je bila jedna vrsta igracke..dosao sam sad tebi osobi koju volim"!

Queen:"poslije one muke i bola...preplakanih noci bez tebe jutra i cekanja da ces napokon doci...pa i u noci suze su bile moje najbolje drugarice...tebe nije bilo nije bilo nikog da me smiri samo ja i suze u tihoj noci smo zajedno cekale tebe..a tebe nije bilo ..bol u srcu bol u dushi...!

On:"razumijem pa hocemo se pomiriti ili ne"

Quenn:"kako mozes poslije svega onoga da me pitas za pomirenje kajes se ..Mozda je sada kasno da mjenjas ono sto si nacinio sam mrznju u srcu mom..i prema tebi i prema njoj??dal mislis da je kasno za nas pa cak i sve?..

On:"ne zasto bi bilo ja sam tebe prevario ito sa jaranicom hahahah...pa hajde nije velika stvar to mi muskarci cinimo treba nam neko za iskoristit zar ne ma hajde ti si prava za mene.."

Queen:"zbog neke lake djevojke ostavio si mene nije bitno bila mi je jaranica i pored svega...sad kad te ostavila vracas se meni da ti budem rame za plakanjee...???da zivis uvijek u sreci i da se vracas meni kad god hoces??

On:"daaaaaa pa sta joj tebe kako ne kontas jbg..kad se stvori prilika...zasto je propustati ljubavi moja ja samo tebe volim znas li too..hajde nemam puno vremena reci"

Queen:"volis me nebi ja rekla a i da me volis to nije ona ljubav sto sam ja htjela ...to nije ljubav ti neznas sta je ljubav ti nisi nikad zaljubljen bio...tebi su cure bile samo mete u koje bi svoje zavodnicke strijele zabadao..nazalost i ja sam bila ta...kojoj si srce strijelom zabo..na pocetku je puno bolilo..priznat ti moram ja ...a sad je samo otrov ostao i zelja za pravom ljubavlju za nekim ko ce me  voljeti ma necu ni imati momka vise dok ne nadjem onog ko ce me voliti...

On:"ja cu te voliti hajde bona hos ili neces jbg...sta ja ovdije tri sata trebam moliti.."

Queen:"znas sta pravis se mangup mislis da manipuliras situacijom obicni si luzer...odlazi gubi mi se sa ociju ne zelim da za tebe znam.....gadis mi se ne znam kako sam zavolila osobu koja je toliko sebicna poput tebe...odlazi ne pojavljuj mi se na oci sve je gotovo..."

(samo ode pognute glave...citatelji ovo sam napisala moj danasnji susret sa bivsim:((((()

Queen of Beauty(:D
http://violentbeauty.blogger.ba
21/03/2007 22:53