beats by dre cheap

SUDBINA...ZAR JE SAMO MOJA OVAKVA??..

 

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img76.imageshack.us/img76/1112/sweetcrybysplucydr9.jpg[/IMG][/URL]

Danas moj zivot gori ne moze biti..

Mnogo toga se je izdesavalo...mnogo toga ruznog i sve je stalo u jedan dan..samo jedan dan prepun tuge i bola..Shvatila sam nesto sto su me lagalii oni su me samo lagali zamazivali mi oci..i lagali me...Nisu mi istinu htjeli reci....Nisu..a jos su moji roditelji ne mogu vjerovati..ako se oni ne vole ne vole ni mene...osjecam se tako sama..samo svadja u kuci prevladava..meni glava prebuktava...Nije MIII dooobroo..zelim odavde..zelim da pobjegnem od svega...bjezala sam od svega..i gle sta se desilo viidiss lii i ti sto i ja da mi zivot sasvim propada????...ne znam vise...sta imal ista lijepo da se desi..ista'? nista danas mi nista ne ide od ruke..

SKOLA...NE!!!!!!!

PORODICA...NE!!!!!!!!!!

LJUBAV:....NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRIJATELJSTVO NEE!!!!!!!!!!!!!!

SRECA....NEEEE!!!!!!!!!!!!

vidiiiii nista mi ne ide....tonem polako ...moja nada bila je u ljubavi makar te...i moja jedina sreca..moja zvijezda vodilja i sad neka me ne tjese neka..necu nikoga ni da vidim a ni da cujem...ostacu u komi i nechu se probuditi iz nje..neka me puste...svi su me izdalii..na zulj mi stali..vise nikome nisam bitna..Nikomee..samo koristii ako mogu da izvuku dobro je ...Svi snovi su nestalii otisli od mene..

Ostavili me zar i oni??Vishe nemam prava ni da sanjam??...hejj ni da sanjam..STA ONDA MOGU???...ne znam ni sto pisem sve ovo kad me u dusi zaboli svako slovo...u zivotu mi teze nije bilo...Sve mi se skupiloo...svi problemii su se skupilii..Bol je nastaoo...ne mogu ga zaobicii....A ti nemoj me zalitiii samo me ostavi na miruu!!!Nemoj mi prici....znam da opet ces otici..takav si od kad te znam adresa ti je lutanje.....(FoR U!!! ZNAS TI KO SI)..

Sada...ni sama ne znam kako cu  ovu noc proc...suze mi padaju same..slomicu sve ove nocii...nikadd vise sebi necu doci..poslije ovogaa..nikada ..

Hm.....suze mi teku....niz rijeku..a snova vise nema...a ja bez njih ne mogu zivjeti.Za sta sam ja zasluzila ovo??...sudbina je tako okrutna...takoo nemarna tako zlaa...

Cime sam zasluzila ovaj bol...koji lijeka nema....jos ga nema...ne mogu kupitiiiiii lijekk..nema ga jednostavno ne postoji...A sad bi pozelila da me nema da ne postojim...i vise nebi ni patila..hoceli bol uvijek ostati tu i nikad procii???...Nechuu sutra niii u skolluuuuu nechuuuu....ne mogu kako cu da pustim suzu pred nekim ..a uvijek nasmijana sam bila..trenutno suzdrzavam suzu da padne...da kane  na tastaturu...da mi suzu ne vide...otichi cu zakljucati se u 4 zida...iiii plakatiii.......izbaciti sve iz sebe...ali tiho da me ne chujuuu!![URL=http://imageshack.us][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/298/untitledkr6.png[/IMG][/URL]

Queen of Beauty(:D
http://violentbeauty.blogger.ba
26/04/2007 22:17