beats by dre cheap

RAsTanAk..:

[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=theendbylennaratu0.jpg][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/328/theendbylennaratu0.th.jpg[/IMG][/URL]....Cujem svi govore da rastajemo se mi..i da pred nama stoji put.
Putujemo jedni bez drugih...u nove avanture i zivote..Pozdravimo se
i zagrlimo se..jer vise vidjeti necemo se..Nek suze polako poteku..
Nek naprave rijeku...i nek govore da voljeli smo se..
Znam da zivot mnoge spaja pa i razdvaja..Mi se danas rastajemo tuga je u srcu mome..
Sad je kasno ionako da se kajemo mi,.Nasa ljubav polako se gasi.Da je vrati nista nece
za nas vise nema srece..Dusa boli,suza pada tesko nam je tesko sada..Gdjecemo sutra?
niko ne zna sada..I dok zora polako plavi novi dan nastaje..a nasa raja se rastaje..
U ocima suze u srcima zelje..da se opet nekad sastanemo
.Kad bi zvijezde onako male..
Za nas rastanak znale...I one bi od te tuge zaplakale..Vec mislim da vrijeme je da jedno drugom u oci gledamo..I polako se rastanemo..
Ovaj rastanak meni ne pada ni malo lako ,al sta mogu ja tu...kad sudbina odredi tako..Zasto sudbina tako okrutnu igru igra..
zasto mora reci zadnje dovidjenja??iako smo nerazdvojni drugovi od rodjenja.Sto sad kad je najbolje se rastajemo ?..mozda nam je prije rodjenja tako bilo zapisano..
Rastajemo se na dvije strane..Kao da se nikad ni voljeli nismo.Sve sto bi sada rekla..i iskustvo koje sam stekla u ovu pjesmu ne moze da stane..Toliko je toga..a tako malo vremena..
Od sutra jedni drugima stranci mi smo!!:((((...Ipak
dodje pet do 12.o ovome mi ni slutili nismo..Doslo doba da se pozdravimo..zadnje zvono odzvoni..pozdravimo se..i casom bola nazdravismo..
Voljesmo se mi mnogo dugih ljeta i zima..Voljesmo se i dane i noci..ni slutili nismo da ce ovako brzo do rastanka doci..Sad iz mog oka dva potoka teku..negdje u dnu duse napravise rijeku..kO nebi plakao kad se sjeti nas i shvati da je dosao zadnji cas..
***..Moram i ja da idem zivot me vodi..Odlazim sada zivot me nekud daleko zove..U pomisli toj..hladan znoj na mome licu se sliva..i zadnja slika nase posljednje nocii..na mome stolu neda mi mira..
Jos malo mi treba da priznam da ovo srce sto je nekad bilo kamen goli..Polako pocinje da se lomi..Jos malo je nade da srescemo se opet negdje mi ..kako cu dalje kad odes mi ti?kad odu svi jarani..nastace teski dani!
Jedina rijec po mojoj glavi koja se trenutno mota..jeste rastanak..valjda zbog svega ovog i zbog glave koja sve vise postaje prazna..naj manje bi volila da za moju bol sazna..saznala to il ne,,svejedno ce sve da
nestane..ostace samo uspomene..
Odlazim u prazan zivot godine su prosle kao dab,,Nemiri se sastaju u jedan veliki san..Od sutra nista vise biti nece kao prije..moje srce tugu pije,..Okrenulo se sve ono sto danas imam sutra vise ne!!
Svih tih osam godina..Lutasmo bezbrizno pod zvijezdama iz sazvijezdja nase mladosti!....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img172.imageshack.us/img172/8523/theendbyoqannyh0.jpg[/IMG][/URL]

Queen of Beauty(:D
http://violentbeauty.blogger.ba
05/06/2007 17:58